Hjemme en snartur

Er hjemom en snartur. Har hatt fantastisk deilige dager på hytta. Skal legge ut litt bilder senere i dag. Egentlig er vi bare hjemom for å pakke litt om.

Så drar vi tilbake til hytta så fort som mulig… Jeg må ha med utstyr til å padle tilbake hit etter ferien. De to siste årene har jeg padlet fra Kristiansand til hytta nord for Kragerø (Kjønnøya). I år ble ikke det noe av, så da tenker jeg heller at jeg reverserer ruta, og padler hjem igjen.

Så skal vi til Standalshytta på nordvestlandet siste uka i juli. Da trengs det også litt fjellsko, mer klær osv. Skal kjøpe turkart over “Sunnmørsalpene” i morgen, og starte drømmingen.

Har laget en liste over hva jeg må få unna mens jeg er hjemom. Nå har jeg avbestilt bokklubb-bøker og betalt regninger. Dermed er en del av tingene unnagjort, men det er litt igjen. Blant annet må jeg ta backup av bilder, og sende søknad til Universitetet i Tromsø. Har tatt 1,5 GB med bilder i ferien allerede. Dessuten eksperimenterer vi litt med video, og har flere gøyale sekvenser med eskimorulle og buldring.

Skal ta bildene om noen strakser…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.