Snartur på Østlandet

Er en tur innom Østlandet for å møte min onkel på Gardermoen. Han kommer fra USA i morgen tidlig, og jeg skal møte ham sammen med Kjell (en annen onkel). Over ett år siden jeg så han sist!

Ellers kan jeg melde om deilige dager på hytta. Var ganske slapp på onsdag når vi kom frem sent på kvelden. Heiv meg i kajakken, og fikk en flott kveldstur. Det har jeg fortsatt med helt frem til i går kveld. Rulletreningen går også etter planen – minst 10 stykker om dagen! Pleier å bruke den lille gule elvekajakken, men har også prøvd med den lange Sibiren. Det er betraktelig vanskeligere, men jeg har fått til det noen gangen også. Er en del trening igjen, og jeg er helt avhengig av å ha åra riktig.

Ved siden av padlingen har det vært mye bading, volleyball, jogging og sosiale greier. Både egen og andres familie.

Regner med at jeg drar utover til hytta igjen etter at Oddgeir har landet. Det er meldt SOMMER, og jeg har vanskelig for å gå glipp av den… Derfor blir det vel tog, buss og lang gåtur til hytta så raskt som råd er. Gleder meg!

Da får det holde for denne gangen – tilbake i midten av juli. Eller kanskje litt før – det er jo sånne internett-kafeer overalt nå….

God sommer til Blog og lesere!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.