And off we go….

Så er det klar for ferie! Nå er alt pakket og klart. Blir antagelig 3 uker til neste gang jeg er hjemom, men det kan jo hende det blir litt blogging fra andre steder.

To sekker med klatreutstyr, en diger pakksekk med padleutstyr, en liten med klær og en sekk med bøker/kamera og ei PC-taske. Så er jeg rimelig klar for å ta minst like mange bilder som jeg tok i fjor sommer!

Vi drar via Birkeland i kveld – der spiller Dagi kamp. Så kommer vi vel til hytta utpå kvelden. Blir vel ikke noe rulling allerede i kveld, men i morgen!

Har lagt ut to store artikler på adrenaline.no (padleguide og fjelltur i blinde), så nå føler jeg at jeg har gitt leserne der noe å tygge på. Forrige uke var det 16.000 leste sider på adrenaline.no. Her i bloggen dukker det også opp stadig nye kommentarer fra folk jeg ikke kjenner. Det er skikkelig gøy!

Da ønsker jeg meg selv og leserne her GOD SOMMER!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.