Helt ferdig! SOMMER!

Intens retting i dag tidlig, og så diskutering av karakterer fra 12 og utover. Det gikk veldig bra, og nå er jeg ferdig! Det er FERIE! Før i dag var det også SOMMER! Nå er klokka 18, og regnet høljer ned. Det er varmt og godt – så det gjør ikke så mye.

Har begynt å få unna en del som må gjøres før vi drar. Det blir antagelig i morgen kveld, og da vet jeg ikke hvor lenge det går før jeg er hjemme her igjen. Det kan bli alt fra drøye 3 uker, til 6-7… Tar med den bærbare og kameraet – slik at det blir mye bilder i sommer også. Er blitt så vant med å blogge, at jeg antagelig skriver litt hver dag. Så kan jeg heller legge inn her i etterkant av sommerferien. Håper å få tatt en del tusen bilder.

Og så skal det rulles. Hver dag! Eskimo-rulla må sitte på refleks etter sommeren. Tok 7-8 stykker i bassenget i går, og kom opp hver gang. Men – det skal sies – ikke alle var like elegante. Kanskje må jeg ha med video-kameraet mot slutten av sommeren, slik at jeg kan få foreviget det… Det er ikke bare enkelt å lære slike ting i godt voksen alder. Men, nå er det like før! 😉

Senere: Herman spilte fotballkamp, og vant 6-2. Jeg så første omgang, og da ledet de 3-0. Så gikk jeg for å handle god mat, og vi spiste Tikka Masala til middag. Det er deilig!

Etterpå gjorde jeg ferdig anmeldelse av Sørlandsfører – den nye klatreguiden til Sørlandet. Nå ligger den på adrenaline.no.

Etterpå gikk jeg i gang med å kode padleguiden. Er snart halvveis med den, og skal publisere den og en artikkel om blinde på fjelltur i løpet av morgendagen. Da har jeg lagt ut tre saker før sommerferien. Det føles godt. Har også litt andre småting som ligger i morgen, men tror det skal gå bra!

Gleder meg veldig til vi setter oss i bilen i morgen…

Så kommer jeg en tur innom her igjen om en tre ukers tid. Så får vi se om jeg kan få oppdatert litt i bloggen da… 🙂 Blir jo helt avhengig av dette…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.