FERDIG!!!

Da er padleguiden versjon 1 ferdig! 24 sider (23 egentlig – da siste er til annonser) overleveres – på tida! – til KOT i morgen. Fikk faktisk så god tid i dag at Ingunn og jeg padlet til Langøya:

ingunn_kajakk2.jpg

Siri: Her ser du hva du gikk glipp av i dag! Du kan glede deg til neste mulighet… 😉

Det var en utrolig deilig tur! Etter litt havtåke i dag tidlig, var det iallfall klart innved land på ettermiddagen. Vi fikk salat og greier på Langøya. Et bad ble det også tid til, og nå er det minst 14 grader i vannet! Hoppt uti 3 ganger! 😉

Utrolig deilig å ha funnet ut av alt det tekniske rundt padleguiden i rett tid. Er veldig takknemlig for at jeg har Ingunn i nærheten – hun er jo rene orakelet! Så får vi se om oppdragsgiver er fornøyd også. Skal prøve å få måkt hele guiden ut på adrenaline.no i morgen.

Men, har jo også en del oppgaver til sensur. De skal være ferdige til tirsdag. Har lest igjennom halvparten, men ikke godt særlig dypt i de enda. Det må også gjøres ferdig.

Men, når de er levert er det FERIE! Har allerede planlagt å ligge i telt med min niese og broren min natt til onsdag. Det skal bli moro!

Vi drar vel til hytta på torsdag tenker jeg, og onkelen min kommer fra USA tirsdag moren (28.7).

Akkurat nå er det deilig kveldsluft ute, og jeg har ryddet og ordnet litt i kåken. Har gått litt på halv tolv nå når denne guiden har presset på. Sov veldig dårlig i natt, men nå føler jeg at det er jeg som har overtaket! Heldigvis!

Også er det sommer! Synes dette bildet fra i dag sier litt om det:

sommer.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til FERDIG!!!

  1. Siri Søftestad sier:

    Lars Verket, du kan kunsten å inspirere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.