Sensor i finværet

I dag har jeg vært sensor på Mediehøgskolen i et fantastisk vær. Etter ganske mye regn siste dagene, så er det nesten litt rart å se sola igjen… Endelig varmt og godt! Saken jeg sendte til Fædrelandsvennen dekket baksiden i dag! Skikkelig moro!

Til morgenen var det også toppsaken i nettavisen! I papiravisen brukte de hele 3 bilder. Sånn blir det ferie av! Har sendt regning i ettermiddag.

Etter en liten hvil gikk jeg i gang med en annen rettebunke fra Mediehøgskolen også. Etter et par timer med det, fikk jeg unna et par timer med jobbing på padleguiden. Ferdig med to tekstsider, og plasserte 4 kart. Er redd det blir mye jobbing med den frem til mandag – da skal den være ferdig.

Etter 13 timer med stort sett sitte-jobbing var jeg helt mør i kroppen. Mannet meg opp – og satte på pulsklokke og thight! 🙂 Så løp jeg litt over en time. Rundt hele Odderøya. Kjørte på litt i bakken opp fra fyret. Halvannet minutt akkurat. Pulsen økte fra 120 til 180. Da jeg har en max på ca 189 er jo dette 95%, så det ble litt blodsmak av det… Prøver å få litt bedre aerob utholdenhet, og da må det visstnok presses litt… Brukte 20 minutter etterpå med rolig løping, og føler meg pigg nå.

Får prøve å komme meg i seng snart – så jeg er i form til nye student-treff i morgen. Så kan jeg heller tøye den litt utover natta i morgen – hvis jeg orker. Får også besøk av Helge i morgen – så da blir det litt annet til middag enn stekte, tørre brødskiver… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.