For en dag!

Begynte med å være barnevakt for min niese på 5 år, mens jeg prøvde å skrive en artikkel fra helgens tur. Det gikk ikke veldig bra, og jeg tok henne heller med på “sølepytt-hopping” i regnværet. DET var gøy!

Så hentet vi min svigerinne på Biltilsynet – hun har tatt lappen i dag! Vel hjemme igjen fikk jeg sensur på “Kristen spiritualitetskurset”. Jeg fikk en B, og er veldig fornøyd! Så fornøyd at jeg bare meldte meg på to nye kurs i Økofilsofi ved UiT til høsten… 🙂 De er på 10 stp hver, men jeg har lest en del av pensumet tidligere. Blant annet Hegge sin bok fra 93.

Så gjorde jeg ferdig artikkelen fra helga, og fikk solgt den inn hos Fædrelandsvennen. Tror den kommer som bakside i morgendagens avis! Det blir skikkelig spennende. Har prøvd å selge litt andre steder også, men ikke fått svar enda.

Så fikk jeg tekstmelding av Tobben i fra Oslo. En gammel studiekamerat fra mine dager i Oslo. Han var blitt far for andre gang – til Tobias – 3800 gram. Alt sto vel til med alle sammen. Det var en kjempehyggelig melding!

Ingunn dro til hytta i ettermiddag, og skal være der med Siri utover i uka. Er jo ikke allverdens vær, så det er mulig de kommer hjem før søndag. Det blir en del jobbing fremover nå – så det er forsåvdt greit å være alene. Får prøve å unngå for mye natt-arbeid…

Prøver å komme litt i vater igjen etter masse inntrykk. Har ikke gjort mye padleguide i dag, men har ganske klart for meg hvordan det skal gjøres fremover. Får se om jeg kan få litt tid etter at jeg kommer fra jobb på Mediehøgskolen i morgen. Skal være ekstern sensor på muntlig der hele dagen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til For en dag!

  1. Eivind sier:

    Haha, ser deg for meg i sølepytthopping 😉 Synd du ikke har noen bilder.

    Forøvrig er RSS-feeden fra blogen din trygt installert på maskinen min, så nå blir det nøye overvåkning her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.