Til fjells!

Denne helgen skal jeg være turleder på en tur med Blindeforbundet/KOT. Det skal bli skikkelig gøy. Er nok en del snø i fjellet enda, men vi satser på noen turer i nærområdet rundt Øuvsbu. Har også med litt lesestoff som kunne gjort seg!

Avreise klokken 10 fra rutebilen, og hjemme igjen kl 18 på søndag tenker jeg. Slik det ser ut nå blir vi en 15-16 tilsammen.

Hadde en produktiv runde med padleguide i går kveld, og det skrider fremover. Ikke så veldig mye jeg har igjen å lære før jeg kan ha det ferdig på papir. Ganske spennende greier! Satser på å få gjort mye innimellom i neste uke, selv om det er andre ting som også må unna.

Også håper jeg og få startet med litt lesing igjen. Har lest sjeldent lite siste ukene, og kjenner savnet…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.