Eksamen levert!

Da er eksamen levert. Med forsiden ble den på 48 sider, og sånn går det når vi ikke får noen rammer å holde oss til! 😉 Blir spennende å se hvordan det går. Har du lyst på en titt, så ligger oppgaven her.

Så var det rett i møte med KOT, og det gikk også bra. Derfor fortsatte jeg ned til Harald, og hadde en koselig prat med han. Vel hjemme ble det god salat på verandaen sammen med alle de andre.

På møtet hos KOT fikk jeg “Til fjells”. I år er dette trykket i 50.000 eksemplarer, og min helside var blitt fin! Tekst og bilder som jeg leverte ligger her i bloggen, og har tittelen “Vinter om sommeren”.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.