Eksamen går mot slutten

Har skrevet og skrevet. Begynner å bli lei nå. Har nesten tippet 50 sider, og det er jo en eksamen over bare 3 døgn. Tror derfor jeg får ta rev i seilene nå… Her er et bilde av St. Catharina-klosteret på Sinai-fjellet:

sinai.jpg

Egentlig er det bare litt småpussing igjen. Så skriver broderen ut et par eksemplarer til meg i morgen tidlig. Det skal bli godt å få levert det fra seg. Har ganske mye annet som ligger her…

Gleder meg egentlig til å gå løs på padleguiden igjen, selv om det er en del produksjonsarbeid nå. Det er jo egentlig best med research… Satser på å få padlet Oggevann og Kilefjorden før vi drar til Bamble for godt, men vi får se hva jeg rekker. Begynner iallfall med godt mot i morgen tidlig. Nå skal jeg bare roe helt ned, og kanskje få meg en lite løpetur og et kveldsbad. Det tror jeg hadde gjort godt i en PC-kropp. Kjenner jeg er helt lemster i fingrene, men så har jeg nok trykket ned ca 100.000 taster disse drøye to døgnene… Bra det ikke er situps! 🙂

Legger ut oppgaven på www.drypp.no i morgen, etter at leveringsfristen har gått ut.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.