Eksamen og introkurs

Da har jeg fått eksamensoppgaven, og er i full gang. Har peisa ned 12 sider hittil, og det er full fart! Slik ser oppgaven ut:

”Sammenlign den kontemplative og den karismatiske spiritualitetsformen. Beskriv særtrekkene ved disse formene, hvordan de er begrunnet i kristen tro og tradisjon, og hvordan de konkret uttrykkes i det religiøse språket, ut fra en vid forståelse av språk. Pek på de vesentligste forskjellene, men vurder også om der er likhetstrekk eller tilknytningspunkt mellom disse spiritualitetsformene.”


Legger ut svaret mitt på oppgaven torsdag klokken 12 – så kan du se om jeg fortjener en bokstav! Nå er det jo blitt slike bokstaver – fra A til F, der F er stryk.

Men, nå blir det et avbrudd pga intro-kurs med kajakk-klubben. Jeg har kurs hver mandag. Det er et fint avbrekk! Tar med kamera, så kan det hende det blir noen morsomme bilder i dag også.

Senere: Bildene får komme senere, men det var et flott kurs! Både Astrid, Olav, Steinar og Garreth var fornøyd! 🙂 Nå er det natta, og ny frisk i morgen tidlig. Gleder meg til å gjøre mer med oppgaven.

Dagen etter: Her er noen bilder. Ble ikke så mange bilder denne gangen, men helt klart det beste kurset hittil. Nå begynner Inge og jeg å få litt erfaring, og er mer og mer samkjørte.

Her er det Olav (i vannet) og Garret som kjører en kameratredning:

basseng4.jpg

Her er det Astri som tar seg vann over hodet…

basseng5.jpg

Olav har et “grepa” tak i båten, og tømmer den for hver dråpe:

basseng6.jpg

Til dette bildet kunne jeg lagd en veldig morsom billedtekst… Legg istedet merke til hvor god støtte begge to har i den andres kajakk:

basseng7.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.