Hvileskjær med padling og bursdag

Det ble en lang og deilig morgen, før vi dro ned til kajakkene. Fikk en tur rundt Odderøya og mellom Bragdøya/Langøya i fantastisk vær. Ingunn nyter stille vann:

ingunn_kajakk.jpg

På Bragdøya var det en god gjeng med ungdommer i to lavvoer. De hadde med seg en del kanoer og en kajakk. Det er bare så koselig at de kommer seg ut! Bragdøya er jo perfekt til sånn. Passe stor, fine plasser og nært byen. Her er leiren:

leir_bragdoya.jpg

I ettermiddag skal vi feire 5-årsdagen til min niese. Det blir koselig. Ellers blir det litt lesing tenker jeg. Får nemlig eksamensoppgaven utlevert klokken 12 i morgen. Da skal jeg prøve meg på 10 studiepoeng, og kurset “Kristen spiritualitet”.

Etter bursdagen fant jeg Bizarro i Vårt Land (4. juni 2005), og synes det fortjente en plass i bloggen:

bizarro.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.