Jobbinnspurt

Hadde to svært lærerike og effektive timer med Ingunn i går kveld. Nå kan jeg lage kart til padleguiden! 😉 Ett av oppdragene på web er snart ferdig, og der fikk jeg solgt en del bilder i tillegg. Moro! Her er ett av dem:

blaaveis.jpg

I dag har jeg begynt dagen med å publisere to saker på www.adrenaline.no. Første sak ut var en anmeldelse av padle-videoen “This is the Sea”. Den andre saken handler om sporløs ferdsel, og den har jeg kalt “Vett og uvett”.

Mulig det blir klatring med Harald litt senere i dag, og så bærer det avgårde mot Ski. John skal være med på Ridderrittet i Son på lørdag. Jeg skal kjøre, men pilot kommer fra Oslo. Samme som han syklet Birkebeineren med i fjor.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.