Intens flytting

I går, i dag og i morgen er det flytting som står på programmet. Ingunn flytter inn til meg, og mye skal på plass i skuffer og skap. Da dukker det opp mye forskjellig. For eksempel et gammelt førerkort. Slik så jeg ut som 18-åring:

forerkort.jpg

Det dukket opp en hel haug med andre bilder også. På sporveiskort, månedskort, studiekort osv… Mer moro kommer.

Så fant jeg jammen meg talen fatter’n holdt i min konfirmasjon. Den skal jeg også jammen legge ut! 🙂 Pluss et bursdagskort fra min 25-årsdag med astrologiske greier. Der er det jammen mye som passer. Astrologi er både spennende og skummelt på samme tid…

Men, nå er det “flytte-pizza”…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.