Konsolidering

I dag har jeg landet etter reisen til Lia Gård. Vi startet dagen med en klatreøkt på Spicheren. Det gjorde utrolig godt å få myknet opp nakkemuskulaturen.

Formen var slettes ikke ille, selv om det har vært lite fysiske utskeielser i det siste. Klatret en 6+ på topptau som beste, og er veldig fornøyd med det.

Så var jeg på leterunde etter banankasser. Etter å ha besøkt 4 butikker endte jeg opp med 12 stykker. Så nå har vi litt å pakke i.

Lunsjen ble inntatt hos KOT. Hadde et møte her, i forbindelse med at jeg skal være turleder for en gruppe blinde på Øyuvsbu i helgen 10.-12. juni. Turen er fulltegnet, og vi blir over 25 stykk! Det skal bli veldig artig – dette er en gruppe med veldig mye humør!

På vei hjem var jeg innom ei venninne, og fikk enda en lunsj – nystekt rugbrød!

Vel hjemme igjen brente jeg mine første DVDer. Den “nye” brukte maskinen har to DVD-spillere, og mulighet for de fleste formater. Brente i en hastighet på over 16000 kb/s. Husker tilbake til min ungdomstid da vi kunne lese det som ble overført på skjermen… Riktignok via modem, men likevel. Det har skjedd utrolige ting med overføringshastiheten, og dette er bare begynnelsen. Vet vi hva dette vil si for vår kultur? Hva skjer når videokonferanser blir allemannseie, og alle kan lage sin egen TV-stasjon? Når vi blir overvåket alle steder?

Helge var innom en snartur i ettermiddag, og det var godt å se han igjen. Sammen med Harald har vi planer om litt videoverksteder til høsten. Har veldig lyst til å lære mer om filming, slik at jeg kan legge ut klipp av eskimorulle, buldring osv.

Har også opprettet kategorien “Religion” her i bloggen i dag. Der har jeg lagt essensen fra Lönnebos retreat. Skriver på notatene fra timene der, og regner med at jeg også legger ut dette når jeg er ferdig. Denne kategorien kommer nok i en stor grad til å inneholde sitater og undringer. Undring er viktigere enn kritisk tenkning, så Lönnebo da han var på Lia Gård.

Avsluttet ettermiddagen med en time i Frankl’s bok: “Psykoterapi og eksistens”. Har veldig sansen fra Frankl, og hans logoterapi. Han er veldig opptatt av at vi må finne mening i livet.

Nå drar jeg opp til Ingunn for litt sen middag, og pakking i banankasser. Vi har satt av dagen i morgen begge to til pakking. Det kommer en container fra morgenen av som skal fylles opp. Det blir spennende å se hvor mye 10 kubikkmeter egentlig er…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Konsolidering

  1. oddgeir sier:

    Heisan, fint vis vi kunne faa litt tilbakemelding paa det med kubikmeter. Vi har pakket Mercuryen i kveld, og den er klar for baatfrakt til norge. har bestemt oss for aa sende t-birden sammen med flyttelasset i en konteiner. det kommer paa ca. 2,100.00 us. Lykke til med flyttinga.
    hilsen Sonja, Shelly og oddgeir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.