Maskinparken snart på plass

Jobbet intenst fra morgenen av, og nå er 3 maskiner på Internett hjemmefra. En fjerde står for tur. Når Ingunn får sin bærbare på det trådløse anlegget – så skulle en vel kunne si at vi er “nettet”…

Det var deilig at ting falt ganske greit på plass. Broderen tok en litt lengre lunsj, og så var det gjort!

I ettermiddag har jeg båret mer opp på loftet, og har en ganske god formening om hvordan det skal bli. Har også støvsugd Lund for pappesker. De skal fylles i morgen og fredag. Må nok ha en del mer. Ingunn har leide 10 kubikkmeter, og det går en del bannakasser på det… Men, hun har ikke allverdens som skal pakkes vekk heller.

Ellers fikk jeg en gledelig melding i går. Har fått reisestipend, og drar til klosteret på Lindisfarne i september. Det gleder jeg meg veldig til. Det er en retreat med tema, og temaet er keltiske helgener. Passer meg særdeles bra. Hvis jobbingen går greit – satser jeg på noen dager på Iona før retreaten.

Skal prøve å ha en rolig kveld, med lesing – og kanskje en klatreøkt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.