Back home

Etter en uke på farten, er det bestandig mye som skal på plass. Har ryddet vekk, vasket en maskin, oppdatert blog osv. Nå er jeg klar for litt jobbing – har flere prosjekter liggende jeg må få litt fart på…

Kom ikke helt i gang – merker jeg er litt slapp i regnet. Har fått ryddet og bært litt, men det er en del igjen. Slappe av litt etter pannekaker. Skal i basseng med Blindspor i kveld. Det blir spennende.

Sent: Padling med Blindspor var litt av en opplevelse. Det var ingenting å si på innsatsen. Her er noen bilder fra kveldens seanse:

basseng1.jpg

basseng2.jpg

basseng3.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.