Hos mine foreldre

Nå er jeg kommet frem til mine foreldre, og blogger litt fra fatterns nye bærbare. En fantastisk fet liten sak! Det er jammen greit med sånn hjemme-pc der staten betaler mye av moroa… Selv har jeg hentet en “ny” PC hos Richard i dag.

Det er en AMD dual 1,6 mhz med to prosessorer, 1 GB RAM, 3 SCSI-disker på henholdsvis 17, 17 og 37 GB. De går på 10 og 15k spin, så her håper jeg det går unna. 2 DVD-spillere, 8 USB, en fw og skjermkort som støtter to skjermer på opptil 1900×1200. Kan bli mye moro av dette… Fikk med to flatskjermer på 15 og 17 tommer.

Kjørte fra hytta i dag tidlig. Fantastisk flott der nå. Snudde meg to ganger på vei inn i skogen, og lurte på hvorfor i all verden jeg dro derfra nå…

Det har vært deilige dager, men det tror jeg at jeg skal oppdatere litt etterhvert. Har noen fine bilder som jeg tror kan gjøre seg her i bloggen. Kort fortalt: Vi hadde hyttedugnad på mandagen, og nå er det bare båten som mangler. På tirsdag – selveste nasjonaldagen, 17 mai – dro vi til Valle for å klatre. Her tok Ingunn helt av… Først gikk hun ei 20 meter lang rute onsight med påklipp som holdt grad 6-. Så gikk hun en rein 6’er på topptau. Jeg meldte helt pass denne dagen, og måtte bare bøye meg i støvet. For ei dame! Jeg får også forte meg å bli 40, hvis det er sånn det funker…

I kveld har jeg også vært 4 timer hos bestemor. Veldig hyggelig. Morsomt å sitte og snakke om gamle dager. Hva hun synes har endret seg og sånn. Har egentlig verden blitt så mye annerledes? Noe er jo likt – de evige spørsmål. Samtidig er det en del som er helt spesifikt for vår tid. Selv er jeg litt opptatt av at vi lever i en selvdestruktiv tidsalder, og har skrevet litt om dette på nettstedet www.drypp.no.

I morgen drar jeg videre til Koppang for å delta på retreat med Martin Lönnebo på Lia Gård. Skal bli deilig “å gå i kloster”. Bare roe helt ned noen dager. Ser ut som det kan bli rimelig hektisk frem til ca 20. juni, men da begynner dagene å bli blankere. Fikk blant annet inn en jobb 15. og 16. juni i dag. Min tilværelse som selvstendig næringsdrivende begynner nå å nærme seg et slags “break even”, men det er bare såvidt… Skal bruke en lang sommer til å tenke litt, og så fortsette litt utover høsten. Hadde vært veldig flott hvis dette lot seg gjøre!

Men, nå blir det natta med boken “Vestlig mystikk” som kom i bokserien “Hellige skrifter”. Her er det mye bra! Satser på å bruke den som litt “lectio divina” på Lia.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.