Nasjonaldag og klatring

Vi hadde lenge drømt om å klatre 17. mai. Ved hytta ligger nemlig et herlig klatrefelt som Grenland Klatreklubb har satt i stand. Det er speseilt “Dansken, 6-” vi har siklet på. 20 meter borreboltet herlig klatring…

dansken1.jpg

Dagen var iskald, akkurat som dagen før. Det hindret oss likevel ikke i et supersonisk kjapt og småskrikende morgenbad. Gradestokken som ligger i vannet viste 8,5 grader. Riktignok pluss, men likevel…

Selv inne i skogen var det kjølig. Men, vi varmet opp på en hard 5+ helt til høyre. Så gikk vi over på “Dansken”.

Ingunn klatret denne on-sight med påklipp! Det er jo helt utrolig! Bøyer meg i støvet! Jeg kom nå opp jeg også – på topptau – men det var bare såvidt… Etterpå ledet jeg “Per Pusling, 4+” – og det gikk iallfall greit. Vi måtte flytte oss pga kald vind. Til slutt prøvde prøvde jeg å lede “Dårlig kondis, 6-“, men falt av en gang. På topptau gikk det greit. Toppfestet er felles med “God kondis, 6”. Her klarte jeg til slutt alle flyttene, men ikke i ett. Derimot kom Ingunn opp her også. Hun var i et fantastisk slag denne dagen! Her er hun på vei ned fra “Dansken, 6-” (etter at vi har fjernet klippene):

dansken2.jpg

I går og litt i dag (!) gjorde vi også i stand fotballbanen. Har prøvd å utvide litt fra i fjor.

Ingunn dro hjem med buss på kvelden, og jeg tok natta på hytta. Flott stemning i kveld også:

stemning2.jpg

Skrevet: 23. mai

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.