Hytta klar

I dag har vi klargjort hytta for sesongen. Alle møbler er båret ut, og egentlig skulle også båten vært på vannet. Det ble litt for mye, så det kommer neste gang. Her er kveldsstemningen utenfor – før vi gikk inn for å nyte livet foran peisen:

stemning.jpg

Det har nemlig vært en kald dag, men er man i aktivitet går det jo bra.

Tok en kajakk-tur i elvekajakken litt før 22. Trente høye støttetak og rulle. Hadde to ruller i fine viker ved Østre Holmen. Her traff jeg også to andre padlere, som hadde slått opp telt. Håper jeg treffer en del padlere her i sommer. Det er spennende!

Tilbake på brygga skulle jeg imponere min kjære. Det gikk selvfølgelig ikke… Etter å ha tømt kajakken for vann, så kjørte jeg 4 ruller mot venstre, og en mot høyre. De siste 3 var ikke så verst… Sliter fremdeles med at jeg vil ha hodet opp først… Får bare trene og trene – så skal det nok gå til slutt!

Det er iallfall greit med våtdrakt – under 10 grader i vannet!

Skrevet: 23. mai

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.