Grimevannet ferdig!

I dag har jeg kartlagt resten av Grimevannet. Manglet sydlige delen av det vestre, men nå har jeg full oversikt. Skal prøve å få ut koordinater og bilder på adrenaline.no i løpet av natta eller morgendagen. Ogås i dag avdekket jeg noen klatremuligheter i Østre Grimevannet. Sjekk denne buldresteinen:

grimestein.jpg

Skrev ferdig artikkel til adrenaline.no i dag morges om Jotunheimen. Den kalte jeg Jomfrutur til Jotunheimen.

Så var det forelesning om “Spiritualitet og natur”. Veldig spennende. Deretter gikke turen til Østre Grimevannet i et fantastisk flott vær. Padlet rundt i 4 timer. Var meningen å padle helt ned til havet, men den midterste bæringen er 7-800 meter, så det ble med tanken. Jeg har likvel ruslet så mye i området nå, at jeg kan gi en nøyaktig beskrivelse av bæringen.

Her er noen smakebiter fra dagens flotte padling:

grimevann1.jpg

Dette bildet er tatt i kanalen ned mot E18. Før den første bæringen.

grimevann2.jpg

Dagens flotteste leirplass! Her var det gress å slå opp telt på!

grimevann3.jpg

Stemingsfylt – rett før jeg var tilbake på Vatne.

—–

Har også litt annet jeg gjerne skulle få skyflet unna i kveld, men skal på igjen med fotosessions og møter i morgen tidlig. Derfor kan jeg ikke kjøre hele natta igjennom heller. Får se hvor lenge jeg holder ut.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.