Hjemme igjen!

Vi har hatt en fantastisk tur i Jotunheimen, og det er mange inntrykk som skal fordøyes. Mange bilder som skal sorteres. Flere fine panoramaer som skal monteres. Pudder i mai er IKKE oppskrytt!!! Ingunn er også enig i det (bildet under er fra fredag, og sporene i bakgrunnen går ned fra Soleibotntind):

svinger.jpg

Vi ble vekket i bilen litt før halv seks i dag tidlig. Da sto det ei tynnkledd jente utenfor. Forlatt av alle vennene på fest, og ville hjem. Frysing vet jeg mye om, så vi kjørte henne hjem. Da var vi jo våkne, selv om klokka nesten ble 01 før vi sovnet. Jeg kjørte helt til Drammen fra Ringebu, og Ingunn sov.

Her ble det antydning til frokost både for undertegnede og bilen, før vi fortsatte til hytta i Bamble. Her ble det durabelig brunsj hos Ingunns mor og tante, før jeg besvimte i ei gjesteseng.

Litt mer våken tuslet jeg ut til hytta, og tok årets første bad. det var ikke akkurat kjempevarmt, men nå er det gjort:

bad.jpg

Det var også blitt mye grønnere på hytta enn da jeg var der sist:

kjonnoya2.jpg

Så ble vi invitert på kaffe og kake. Deretter gikk ferden til klatrefeltet Grenland klatreklubb har etablert rett ved valle. Føreren er veldig god, og ligger på Internett. Ser ut som om siten er nede nå, men adressen er www.grenlandklatreklubb.com

Her er det 22 ruter konsentrert på et lite område med bare 5 minutters anmarsj. Rutene er i vanskelighetsgrad fra 4+ – 7, og de høyeste er 30 meter! 50/50 med boltet og naturlig sikret. Her skal vi tilbringe litt tid i sommer ja. Bildet nedenfor viser venstre del av veggen. Her er det en 6- klassiker på bolter. Rundt hjørnet – overhenget – finnes et prosjekt vi tenkte vi kunne invitere Nils Rune på til sommeren!

vallevegg.jpg

Etter denne pausen gikk turen hjem i ett eneste strekk. Mye trafikk. Så har det gått i pakking og rydding. Har sett igjennom bildene, og det er mange fine. Skal prøve å legge inn notater i bloggen kronologisk, slik at det blir lettere å holde orden… Men, det blir ikke i kveld. Nå skal det nemlig soves! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.