Lang, men flott kjøretur

Vi kom ikke helt til Turtagrø i dag, men ligger i en campinghytte i Gaupne (rett etter Sogndal). Fra Kristiansand og hit har vi brukt 10 timer, og føler at vi har hatt god tid. Tok oss en god stopp både på Hovden og Voss. Her hilser Ingunn på snøen over Haukelifjell:

haukelifjell_mai.jpg

Fra Haukelifjell kjørte vi til Odda, og så videre til fergesambandet mellom Brimnes og Bruravik. Slik så det ut mens vi ventet på fergen:

brimnes_bruravik.jpg

Etter Voss tok vi den nye Lærdalstunnelen. Her er det noen flotte lyskupler for hver 6. kilometer. Det kan jo trengs i en tunnel som er 24500 meter lang… Lyset skaper flott stemning og avveksling i kjøringen:

laerdalstunellen.jpg

Fergen over til Sogndal var kortere (men dyrere). Vi så ingen grunn til å være på farten mer enn 12 timer (10-22), så vi tok inn på en liten campinghytte i Gaupne. Herfra er det kort vei opp til Turtagrø i morgen. Vi er spente på været – tåka ligger i høyden her nede ved fjorden.

Skrevet: 9. mai.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.