Blogget 60 ganger!

Dette er mitt innlegg nr. 60 i denne bloggen! Er ganske morsomt å se tilbake på hva som er skjedd. Noen ganger har jeg på følelsen av at livet flyr avgårde, og nå kan jeg iallfall sjekke hvor jeg har vært mens det sto på! 😉

Tok en ganske rolig formiddag, og så har jeg brukt ettermiddagen til litt ærend, besøk hos Birte og pakking til Jotunheimen. Vi satser på Turtagrø i helgen. Det blir spennende. Maken til “koteland”. Så får vi håpe været står oss bi.

Det er klatring med Blindspor i kveld også. Så sover vi vel til vi våkner for egen maskin – og kjører avgårde. Turen til Turtagrø tar ca 10 timer fra Kristiansand, så da vet vi hvor vi er i morgen. I bilen. Kommer hjem på søndag eller mandag. Derfor blir det nok stille her til da.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Blogget 60 ganger!

  1. Andreas sier:

    Lolable.

    Blog har tatt av da. Blog er teit ord.

  2. Lars sier:

    Ja, du kan vel ha rett i det. Heldigvis er det helt frivillig for folk å stikke innom her…

    For egen del er det som jeg skriver ganske fint å ha litt oversikt her. Så ser jeg når jeg var hvor på en måte. Tanken er også å kunne dele litt av hva jeg finner i bokverden osv… Det har det ikke blitt så mye av enda, men det kan jo hende det blir mer etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.