Møter, trening og oppdatering

I dag fikk jeg endelig skrevet ut artikkelen “Topper sør for Haukeliseter” på adrenaline.no. Det var deilig! Dessuten opprette kalender på web. Det er sånt som har ligget litt.

kjelatind2.jpg

Bildet over er fra Kjelatind i påsken, og Ingunn nyter utsikten.

Så bar det i en arbeidslunsj på Fylkeshuset, en veldig konstruktiv og god lunsj! Deretter til KOT. De var fornøyde med gårsdagens artikkel!

Hjemom en liten tur, før jeg trente med John på Spicheren. Skulderen er ikke helt i mål enda, men han kjørte noen ruter utenom overhenget. Jeg fikk med meg 3 av rutene i henget, og hadde en fin økt!

Nå har jeg hjulpet Harald på nett igjen. Han hadde ikke helt oversikt over FTP, brukernavn og passord osv. der nord. Men, han skal være operativ nå, så nå venter jeg spent på oppdateringene siden sist. det er ikke få! 😉

Så gleder jeg meg til en rolig kveld. Ingunn har invitert på Nachos, og det er omtrent det beste jeg vet. Blir antagelig en lett joggetur senere i kveld. Tar iallfall med klær så jeg er klar. Boka til Abram er også med på lasset.

I morgen blir det litt mer web-jobbing er jeg redd. Har noe gående i Oslo som haster også. Men, begynner dagen med å få kjøpt inn takgrind. Nå er det ikke lenge til jeg må begynne å kjøre rundt i innlandet. Innen 20. juni skal jeg ha dekket Grimevann, Kilefjorden, Oggevatn og Myklevatn. Det skal bli skikkelig moro, og det er like greit å komme i gang kjapt!

Nachos!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.