Hvileskjær

I dag har det vært en svært rolig dag, og det fortsetter det med. Sånne kurs tar mer på enn det kjennes i øyeblikket. Men, det var jammen moro. Her sitter jeg i kajakken under en balanseøvelse (foto: Jostein Valen):

balanse.jpg

Jostein tok også bilde av alle kursdeltagerne:

kursdeltakere.jpg

Dette er en gjeng det skal bli en fornøyelse å dra på tur med i slutten av september. Da går siste kurshelgen av stabelen, og høyst sannsynlig vil den resultere i mange nye veiledere for hav!

Har lest en del i boka til David Abram – “Sansenes magi” i dag. Mellom sove-øktene. Dessuten hjulpet Harald tilbake på nett. Han kræsjet pcen, og jeg har lagt inn litt info på siden hans.

Da går jeg ned i byen for noen småærend, og for å få litt frisk luft!

Senere: Tok det rolig hjemme den kvelden, men var en tur til liturgisk aftenbønn i Lund kirke. Det er noe jeg pleier å få med meg hver tirsdag kveld (21.45). Denne kvelden ble det lest noe som virkelig passet: En bønn om styrke og innsikt. Den står i Ef 3.14-21:

“14 Derfor bøyer jeg mine knær for Faderen, 15 han som har gitt navn til alt som heter far og barn i himmel og på jord. 16 Jeg ber om at han som er så rik på herlighet, må styrke dere i det indre menneske med sin kraft og med sin Ånd, 17 så Kristus ved troen kan bo i deres hjerter, og dere kan stå rotfestet og grunnfestet i kjærlighet. 18 Da kan dere sammen med alle de hellige bli i stand til å fatte bredden og lengden, høyden og dybden, 19 ja, kjenne hele Kristi kjærlighet, som er mer enn noen kan fatte, og bli fylt av hele Guds fylde. 20 Han som virker i oss med sin kraft, og kan gjøre uendelig mye mer enn alt det vi ber om og forstår, 21 ham være ære i menigheten og i Kristus Jesus gjennom alle slekter og i alle evigheter! Amen.”

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.