Back in town

Turen over fjellet med nattoget gikk greit. Hyggelig frokost med Torbjørn (siv.arb. i NPF) på Oslo S. Så fant jeg bilen til Birger, og kjørte nedover mot Sørlandet. På veien var jeg innom gamle Bamble kirke, og Ingunns hytte på Kjønnøya:

kjonnoya.jpg

Nar har jeg fått ryddet vekk det meste. Tenkte en del på “Naboer” på vei ned. Syntes først at det var en skikkelig flopp, men skjønte en del på vei nedover. Tror kanskje jeg forandrer mening. At det var en bra film. Men, at den skulle få oppmerksomhet for det seksuelle sier mye mer om pressen enn om filmen – så er du advart.

Bilen til Birger – eller egentlig Anita, gikk som ei kule nedover mot Sørlandet. Selv om det ikke er store tassen:

konebil.jpg

Intro-kurset her i Kristiansand ble avlyst pga for få deltakere. Istedet for beinhard bassengtrening på egenhånd, valgte Inge og jeg å lade opp til dugnad på fredag. Så satser vi friskt på at det blir nytt kurs neste mandag. Er veldig gira på å komme i gang!

Nå blir det en rolig kveld på Gimlekollen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.