Kajakkurs over

Så er kajakkurset i Bergen over, og jeg sitter på Internett-kafé og blogger… 🙂 Kurset gikk over all forventning, og jeg hadde en utrolig flott padletur fredag kveld. På turen fikk jeg følge med Jan og Anita – og de var lokalkjente:

jan_anita.jpg

Kurset startet lørdag morgen, med fremleggelser av faglige temaer helt til kl 19 på kvelden. Jeg hadde et punkt om psykologi, der jeg snakket om hvordan angst – frykt – stress påvirker tur- og læringssituasjonen.

Føler jeg er vel forberedt til intro-kurset jeg skal holde for Kristiansand kajakklubb i morgen kveld. Det blir ganske heftig program neste 30 timene, men mye moro også.

Skal på “Naboer” på kino her om 20 minutter. Rekker middag før jeg legger meg på nattoget. Etter frokost i Oslo skal jeg til Ensjø for å kjøre ned den nye bilen broren min har kjøpt. Håper jeg ikke kommer til Kristiansand så veldig sent.

Så begynner padlekurset kl 18.

Harald – han med www.norskekysten.info har kommet til Brønnøysund (da jeg snakket med han i går kveld). Men, PCen hadde tatt kvelden, så jeg må prøve å komme meg inn på siden hans for å legge inn litt info. Hørtes ut som han skulle være operativ igjen på onsdag.

Ellers har Ingunn gått ruten ved bjørka i Grimstad på led, og jeg er kjempimponert. Skal bli godt å se henne igjen! 🙂

Da er det kino – flott kveldsbilder fra Bergen kommer!

Mandag: Kveldsbildene ble ikke så bra, men dette kan vel brukes:

kveldslys.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.