Hviledag

Opp 7 som vanlig, og litt sekretærfunksjon til morgenen. Hjemme igjen kl 9. Var nok litt sliten etter lang dag i går, og “besvimte” i sofaen i to timer! Men, så laget jeg ferdig et foredrag om “Padling og psykologi” til kurset jeg skal på i Bergen i helgen.

Skal holde det gående i 25 minutter, men tror ikke det tar så lang tid. Håper likevel det holder til å få det godkjent.

Har også blitt tid til litt rydding. Leverte 5 pappesker – hovedsaklig kjøkkenutstyr – til Shalam. De var kjempeglade. Noe annet enn Fretex som bare går igjennom og tar det de er helt sikre på å få solgt…

Blir deilig å sette seg på Sørlandsbanen i kveld. Se sola gå ned underveis. Flott natur oppover langs linja. Så er det nattog fra Drammen til Bergen. Har avtale med Lars Ove kl 11 – blir gøy å se han igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.