Portoppgave

Solen skinner fremdeles, og i dag skal jeg ha fremføring av “port-oppgave” i studiet “Kristen spiritualitet”. Jeg har skrevet om seminaret “Ansikt til ansikt” i Lund kirke, og laget et powerpoint-presentasjon. Det gikk veldig bra!

Etter forelesning og port-oppgave var det litt mer sensor-arbeid. Hadde igjen to oppgaver, og rangering av kandidatene.

Så bar det rett ut i Holskogen igjen. Ingunn hadde med middag:

fishburger.jpg

Meny: Tebricks med to fiskekaker, og litt solbærsaft/vann… 😉

Vi gikk først “Mierdo de perro, 6-“. Vi klarte ikke siste bolten, men Ingunn ledet opp de tre første. Så beveget vi oss mot høyre til “Talking dog, 5-“. Her tok jeg de to første boltene, og så Ingunn de to siste. Når en først fant ut av det var nok ruta 5-, men den er tricky mellom 2. og 3. bolt.

Rakk såvidt gjennom før jeg skulle på bassengtrening med Inge fra kajakklubben. I svømmebassenget i Vågsbygd rullet jeg som bare det – til begge sider! Er helt sjokkert, men frykter at kajakken til Inge er SVÆRT lettrullet (hvis det er noe som heter det). Iallfall er jeg full av adrenalin nå, og ser frem til en LANG padlesommer med mye trening. Har fremdeles håp om å komme igjennom instruktørkurset til NPF. Men, det er langt fra rulle i basseng, til rulle i kaldt og mørkt vann med bølger… Likevel: Jeg er på vei!

Nå er klokka snart 22.30, og det har vært en hektisk dag. Skal bli deilig med litt mat og hvile i sofaen, og en god natts søvn! Sånn sliten som jeg er i kveld er det godt å være: God balanse mellom slitenhet i hode og kropp!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.