Fragmentert dag

Begynte dagen med litt sensorarbeid. Så var det opplæring i web av hun som tok over min jobb i FNF Agder. Nå er jeg hjemom en liten tur, før John og jeg skal ut å jogge. Det blir deilig! Friskt og overskyet vær. Så får det bli litt mer sensorarbeid i ettermiddag/kveld.

Det var lettere å gå i gang med port-oppgaven i kurset “Kristen spiritualitet“, og nå har jeg laget en 15-20 lysbilder til denne. Jeg skriver om seminaret “ansikt til ansikt” som var i Lund kirke i februar. Her fant jeg igjen utgangsordene jeg leste ved avslutningen av Tomasmessen. De er ganske annerledes enn det vanlige: “Gå i fred, og tjen Herren med glede”:Gå med uro.

Gå i hast.

Slutt aldri med å gå ut av kirkens rom

ut av freden og stillheten

ut i bråket og ubehaget

ut til latteren og gråten.

Bær med deg det levende brødet

som du fikk her

som er skatt mellom dine hender

og i ditt hjerte.

Del det ut, igjen og igjen.

Alltid strekker det til

om du bare fortsetter å bryte det.

Kom.

Slutt aldri med å komme tilbake

til dette stedet.

Kom aldri tomhendt.

Ta med deg ropet som presser på bak leppene.

La det få lyde her.

Ta med deg sulten som aldri ble stillet,

kampen som ennå ikke er vunnet.

Ta med deg en

som alltid har vært ditt medmenneske

uten at du har visst det.

Her er møtestedet

i lyset fra Guds ansikt.

Noen på seminaret mente dette diktet er skrevet av Hans Olav Mørk, men jeg vet ikke.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.