Padleguide

Endelig har jeg fått på plass første økonomiske bidrag til min store drøm: Padleguiden. Nå begynner jeg med fire vann i nærheten av Kristiansand: Oggevatn, Grimevann, Myklandsvatnet og Kilefjorden. I tillegg skal Øyuvsbu/Gaukhei være med i guiden. Moro!!!

padle.jpg

Dessuten har jeg fått klarsignal på en artikkel om “Vinteropplevelser om sommeren”. Her har jeg et par bilder som passer usedvanlig bra. Ett fra Folgefonna, og et skikkelig snøbilde fra Jostedalsbreen. Tro det eller ei, men bildet er tatt 3. juni!!!

josten.jpg

Så nå er det egentlig mer enn nok. Har sagt nei til noe også, så jeg regner med at jeg skal komme greit i mål.

Etterpå var jeg hos Astri hos Midt-Agder Friluftsråd. Det var et hyggelig møte!

Det som haster mest er sensor-arbeid, og få sendt ut litt fakturaer. Jammen bra jeg har fått litt hull på dette nå! Økonomisk er jeg relativt greit i havn gjennom sommeren, og det er deilig!

På skolen er det port-oppgaven neste mandag. Jeg skal skrive om seminaret “Ansikt til ansikt” vi hadde her i Lund kirke i februar. Her har jeg alt materialet, så det er bare å sette sammen. Skal ha med en del bilder blant annet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.