Fattigdom

I Vårt Land kjører de for tiden en artikkelserie om fattigdom. I dag avsluttes den slik (det er Gunstein Instefjord som er intervjuet):

VL: Én milliard mennesker lever under FNs fattigdomsgrense i dag. Hvorfor er det slik?

GI: Fordi vi lar det skje. Den kanadiske muslimske forfatteren Irshad Manji siterer Koranen på at du skal ikke gå mett til sengs hvis din neste sulter. Men det er jo det vi gjør hele tiden, vi lar det skje. Det er det som er så ille.


Gjorde ferdig papirarbeidet ifm Ridderrennet, og leverte dette på joggetur i sola. Litt vind, men ellers fint. Fremdeles bare 4 grader på bystranda, så en dukkert frister ikke enda. Selv om det snart er 1. mai. Jogget Odderøya rundt, og prøvde å jogge opp hele bakken bak fyret. Det gikk såvidt, men da hadde jeg også puls deretter.

Foredraget til i kveld gjorde jeg også ferdig før joggeturen. Jeg skal ilden kl 19. Det blir spennende. Drar ned nå snart.

Har fått flere hyggelige telefoner i dag. Noe privat, og noe jobb. Er ikke veldig redd for at jeg ikke skal få råd til havregrøt fremover… 😉

Senere: Foredraget på årsmøtet hos Naturvernforbundet i Vest-Agder gikk greit. Dessverre var det bare 3 andre der, og en som bare kom for å se bildene. Men årsmøte ble det. I solidaritet var jeg der også gjennom årsmøtet, og var så heldig at jeg fikk fungere som møteleder! 😉 Nå skal jeg avslutte kvelden med liturgisk aftenbønn i Lund kirke. Det gjør godt! Så håper jeg på en like lang natt som forrige natt – kjenner fremdeles at jeg er ganske mør i kroppen etter de intense forrige uken. Men, du verden så moro – skal leve lenge på minnene etter den!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.