Forelesning og oppdatering med bilder

Var på forelesning fra 9-12, men kan ikke si jeg var helt våken hele tiden. I ettermiddag har jeg komplettert dagboka fra Beitostølen med bilder. John hadde nemlig med kamera, og det brukte vi ganske flittig.

Nå venter jeg på Birger og familien, og sammen drar vi opp til Ingunn for å feire en gang til. Vi har også 23 mnd kjærestedag i dag, så jammen skjer det mye moro om dagen!

Tror jeg skal jobbe litt senere i kveld – det er ganske mye som ligger her nå. Skal blant annet holde foredrag om “Verdien av urørt natur” hos Naturvernforbundet i Vest-Agder i morgen kveld. Dessuten sensur og en del andre oppdrag. Men, det er moro å være i aktivitet – bare noe av den er fysisk!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.