Ingunn er 40 år!

I dag har kjæresten min bursdag! Hun er den vakreste 40-åringen jeg vet om!!! Dessverre er det ikke mye energi igjen i kroppen etter en lang uke på Beitostølen, men litt god mat skal vi orke! Her er et bilde jeg tok av henne i sommer:

ingunn40.jpg

John og jeg startet dagen 05.45 i dag tidlig… Medaljeutdelingen tok sin tid, og John fikk overrakt 2. premien av Cato Zahl Pedersen. Bilder av dette kommer!

Bussen gikk fra Beitostølen 06.45. Skifte på Fagernes. I Sandvika byttet vi til tog, og det tok oss til Drammen. Der var det buss for tog til Holmestrand, og endelig tog igjen til Larvik. Derfra tok vi retten og sletten taxi for å hente bilen. Så gikk det sørover. Etter 2 timer var jeg så trøtt at jeg bare måtte ha en halvtime. Besvimte bak i bilen, og var mye mer opplagt etterpå. Var nede i byen kl 18.

Nå er ting ryddet på plass, vaskemaskinen går og min spreke kjære er på joggetur. Så skal det bli restemiddag etter festen i går. Her er det MYE god mat! Gleder meg, selv om jeg har blitt godt vant på SAS-hotellet…

Dessverre må jeg tidlig opp i morgen. Forelesning i Kristen spiritualitet kl 09 som vanlig… Men, det skal nok gå bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Ingunn er 40 år!

  1. Oddgeir sier:

    Gratulerer med dagen, Ingunn, fra Sonja, Shelly og Oddgeir i Indianapolis.

    Her har vi hatt vaarens varmeste dag i dag, Gry er paa besok fra N, og vi har vert ute og kjort bil uten tak. Vi ogsaa har spist god mat i dag, og bare nytt dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.