Sol og 31 kilometer!

I dag har det vært enda mer sol enn i går her på Beitostølen. Vi ligger i hardtrening til skiskytingen i morgen, og det ser ut som om vi er greit i rute. Eneste spenningsmomentene er smøring og skyting.

skyting.jpg

skispor.jpg

beito.jpg

Det var nemlig 12 grader i sola når vi dro ned til skistadion i dag tidlig. Da sier det seg selv at Blå extra ikke duger allverdens. I stedet blir det klister og atter klister. Hadde litt glatte ski til morgenen, men i ettermiddag har vi smurt lenger fremover. Inn i glisonen vil jeg vel nesten si, men det funker! Fikk helt vondt i hjertet første gangen Swix-mannen smurte 20 cm inn i glisonen. Skiene lignet mer magneter utenom sporet, men i sporet fungerte det greit. Så får vi se om det blir trikset i morgen også. Er meldt litt kaldere, men det blir nok klister likevel.

John trente skyting både før og etter lunsj. Av en eller annen merkelig grunn varierer lyden med været, og i dagens solskinn var forholdene vanskeligere enn i går. Trøkket på standplass var til tider rolig, og jeg fikk prøvd meg med lyd. Skjøt da 3 av 5 blink, men brukte lang tid. Måtte konsentrere meg veldig, og ble ganske sliten.

Før lunsj tok vi 19 kilometer, og etter en deilig kylling i karri tok vi jammen meg 12 til… Det skulle bli 31 kilometer i dag det. Ikke rart at vi sovnet en time lunsjen…

Etter etappene i dag tok vi badstu. Det er en tradisjon vi fortsetter fra i fjor. Veldig koselig.

Middagen er her fullstendig himmelsk, og en kan vel i klare øyeblikk lure på om det er helt etisk forsvarlig å velte seg i allverdens godsaker på denne måten. Men, hittil har vi klart å leve med det på en grei måte. Det er litt program i kveld, men vi skal stort sett ta det med ro. Lade opp til morgendagens konkurranse. Vi gleder oss! Det er 3x2km og 2×5 skudd. Så får vi se om det blir sikting på blink eller skudd i lufta… Starten går iallfall 10.37, og det er 7 stykker påmeldt i klassen.

Harald har vi også ringt i dag. Både John og jeg er veldig spente på hvordan det går med båtturen hans. Han lovte å sende melding når han legger fra kai i Kristiansand, og setter kursen mot Tromsø.

Skiene er ikke renset, og i utgangspunktet satser vi på å bruke de samme i morgen. Blir antagelig ganske isete så tidlig på morgenen. Men, det går rykter om at Swix inntar området og glider/renser ski i løpet av kvelden. Det er et tilbud vi antagelig takker ja til… Hvis det da ikke er for godt til å være sant. Men, nå er det opplading…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Sol og 31 kilometer!

  1. Oddgeir sier:

    Koselig aa hore at dere har veret med dere og at magene er gode og mette. Lykke til med skiskytinga. Hils til John ogsaa. Ha nokk en fin dag paa Beitostolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.