Vi er i gang!

Nå har vi hatt en fantastisk skidag på Beitostølen, etter en kjedelig start i går… Dagens resultat er 27 kilometer langrenn og en god del blinker i skiskyting.

bananpause.jpg

Gårsdagen ble nemlig ikke helt som planlagt. Jeg skulle nemlig hente John med den ”nye” bilen min kl 08. Og så skulle ferden gå til Beitostølen og Ridderrennet. Ferden gikk til Beitostølen, men ikke med bil hele veien. Nei, viftereima røk litt sør for Larvik, og vi ble hentet av Viking.

viking.jpg

Dermed måtte det etableres en plan B. Til slutt gikk den ut på at vi tok tog fra Larvik til Asker. Lokaltog til Sandvika, og så buss videre til Fagernes og Beitostølen. I stedet for å komme frem kl 17, så ranglet vi over terskelen til SAS hotellet her ca 21.30… Da sto maten og ventet på oss. Flott service.

larvikmobil.jpg

Utpakking og sånt gikk også greit, men vi var ikke på plass før 23. Det ble en lang dag!

Men, så våknet vi i dag til lettskyet vær. Dessverre varmegrader, men vi fikk hjelp i Swix-bua til å smøre. Så etter frokost var alle skiene klare med universalklister. Før lunsj gikk vi en runde i både 10, 5 og 2 kilometeren. Etter lunsj ble det en del skyting, og to runder i 5 kilometeren. Til sammen har vi gått 27 kilometer i dag.

Vel tilbake på hotellet ble det badstu, og nå slapper vi av litt før middag. Internett har vi fått også. Først ville de ha 500 for ei uke, men det var for effektiv pålogging kontinuerlig. Det er jo ingen vits. Nå skriver jeg i Word, og så kopierer jeg ut. Dermed er jeg nesten ikke på. Har betalt for en time effektiv bruk, og det skulle de ha 40 spenn for. Det er for så vidt greit, selv om dette jo egentlig er et ganske dyrt hotell. Trådløst nett burde da være en selvfølge. Jeg er sikker på at det kommer gratis ganske snart på alle hoteller…

Vi er i god form alle tre, og dette ser ut til å bli ei heidundrende flott uke. Akkurat som i fjor. Går nok med litt mer tid til smørning, men det skal vi kunne leve med! Første konkurransedag er skiskyting på onsdag, og 10 kilometer langrenn på torsdag. Før det braker løs med Ridderrenn for 41(?). gang på lørdag!

Vi gleder oss!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.