Sensor i solen

Nok en dag med fantastisk vær! Men, hva hjelper det… Har gjort unna en del her og der. Levert selvangivelse. Hentet togbilletter. Levert regning. Begynt på en oppgavebunke – er hyret inn som ekstern sensor.

Har fått tid til å lese litt i “Kjempende livstro” av Viktor Frankl, og det er en svært spennende bok. Første del omhandler kringen, og hans opphold i konsentrasjonsleir.

Nå skal jeg bare ha litt mat, før jeg forbereder meg på foredrag i Lund kirke over temaet “Naturen – Guds spor“. Over ett år siden sist, men så over de 75 bildene i går ettermiddag. I tillegg til at jeg leste igjennom alle dikt og andre ting jeg skal bruke. Det eneste nye er utdraget fra Visdommens bok jeg la inn her i går. Skal bli spennende å se på responsen.

Håper og tror at dette blir det siste gratis-opplegget på en stund. Selv om de foredragene er viktige de også! Det er uansett ikke mulig for meg bare å leve av ting jeg gjør gratis… Har dessverre ikke så mye mer å gå på når det gjelder utgifter, så da må inntektene opp. Ikke mye, men litt.

Skal i et salgsmøte i morgen. Det blir spennende!

Senere på kvelden: Var mellom 30-40 samlet, og snittalderen var ca 70 tenker jeg. Utrolig spennende med så mye livsvisdom samlet. Ser klarere og klarere at vårt samfunn mister noe helt essensielt når det skiller aldersgruppene fra hverandre. Det er ikke bra. Selv om de gamle ikke skjønner alle ny fiksfakserier, har de erfaring i det grunnleggende livet handler om: kjærlighet, omsorg, vennskap osv…

Mange var veldig fornøyd med foredraget, og sånt gir meg et lite kick! Setter meg ned meg ei god bok nå på kvelden, og bare nyter den gode følelsen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.