Selvangivelse

I dag er det et helt fantastisk vær, men jeg må få ferdig selvangivelsen. Har prøvd å gjøre en del forefallende, før jeg skal ei uke til Beitostølen. Drar dit på søndag morgen. Det er også flere foredrag under arbeid…

Mine elskede Oakley Mframes røk på turen over Hardangervidda, så de sendte jeg avgårde i går for å få nye på garantien. Må betale litt, men det er mye billigere enn å kjøpe nye…

Var litt vanskelig å finne ut hvem som skulle ha de, men det var: Paramedic, 5308 Majorstuen, 0304 Oslo (Tlf 23233604). Veldig god service!

Noe annet enn Vertikal AS. Jeg sende innersko til de etter turen over Hardangervidda. Skoene (Varg Polar) spiste jo opp beina mine… Så sendte de nye innersko til Bø (der bodde jeg for et par år siden et år), så jeg ikke fikk dem til Påske. I påsken brukte jeg et par plastsko, T4, og de var minst like bra! Og det er det JEG som sier, som helst vil unngå sånne plastgreier… Så, hvis du vil ha et par Varg Polar i str. 44 så er de til salgs – men nye innersko!

Når det gjelder foredrag, så skal jeg holde «Naturen – Guds spor» på nytt igjen i Lund kirke i morgen. Er over ett år siden sist, men jeg har notatene. Tror jeg skal legge til noe jeg fant i Visdommens bok. Skal legge inn det avsnittet under bøker…

Vel tilbake fra Beitostølen skal jeg holde foredrag om «Verdien av urørt natur» på årsmøtet til Vest-Agder Naturvernforbund her i byen. Det blir en del av det samme stoffet som jeg viste i Aust-Agder for en måned siden. Men, det må endres litt på.

Foredrag er moro – selv om det også krever en del forarbeid. Nå har jeg en god del vinterbilder å plukke fra. Håper også jeg får tatt noen flere på Beitostølen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.