Bilder fra Haukelisæter

Har brukt morgenen til å lage et flott galleri til adrenaline.no, men må vente litt med å skrive selve artikkelen. Den direkte linken til galleriet finner du her, men jeg har ikke fått lagt på billedtekster enda. Nedenfor sitter Ingunn inne i teltet på vår flotte leirplass syd for Haukelisæter.

teltplass.jpg

Etter å ha gått inn til punkt 1005 rett ved kvistet løype sør for Kjelevatn, skulle det gås toppturer. Første dagen gikk vi Kjelatind (1478 moh) og nesten til endes på Vassdalseggi (1650 moh). Nedenfor er det bilde av Ingunn på Kjelatind:

kjelatind.jpg

På kvelden fikk vi besøk av Nils Rune og Espen. Sammen gikk vi helt til topps på Vassdalseggi (1658 moh – og høyeste punkt i Rogaland fylke). Det var en helt fantastisk tur. Nedenfor er Ingunn på toppen av Vassdalseggi. Det ser kanskje ut som om hun har det varmt i bare ullskjorte, men det var en kald trekk på toppen. Likevel var det nok – relativt sett – en av de varmeste dagene i vinter!

vassdalseggi.jpg

Vi kommer helt klart tilbake til Vassdalseggi. Ikke nok med at det var fantastisk kjøring ned til Lisledalen, men utsikten var også formidabel. Galten og Galteflotti ved Hovden. Syni. Kvanndalen. Hallingsskarvet. Vesle Nup. Hele Nupsmassivet. Folgefonna. I det hele tatt… Det føles som å ha verden for sine føtter… 😉

I det hele tatt har det vært en fantastisk påske! Noen synes den går altfor fort, men jeg synes ikke det. Vi begynte med deilige dager i ro, så et par dager på Gautefall. Tilbake i byen fikk vi med oss en fantastisk klatredag og Gudstjeneste. De siste to og et halvt døgnene sør for Haukelisæter var helt utrolige. Ikke rart at jeg er fornøyd der jeg går over Kjelevatn med megapulken….

glad_gutt.jpg

Jeg tok også en del panoramer underveis, og noen av dem ble bra! Se linken øverst på siden!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Bilder fra Haukelisæter

 1. Mamma og pappa sier:

  Flotte bilder. Her var det nok topp ja – i dobbel betydning.
  Håper dere har hatt en grei tur til Beitostølen etter at bilen ikke ville mer.
  La oss håpe at du også får noen dager på Beitostølen med lignende vær som på Haukeli.
  Vi er nå hjemme etter en flott dag på hytta. Har begynt så smått med våronna – klippet bl.a. solbærtrærne idag.
  Sjekker litt omkring bilen imorgen – mulighet for å få den til Beitostølen.
  Vi snakkes – SMS’s – internett.

  Mamma og pappa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.