Klatring på Sødal

Skjærtorsdag i år ble brukt til klatring på Sødal rett ved Kristiansand. Været var fantastisk, og det ble mulighet for å klatre med bar overkropp! 😉

klatre2.jpg

Feltet er fremdeles litt for vanskelig for oss, men vi har våre triks! Søkesonde kan nemlig brukes til høye førsteklipp, ikke bare til å finne skredofre! 🙂

På denne måten gikk vi “Loves me, 6+”, og litt av begynnelsen på “Kind of magic, 7-” og til slutt “6a-testen, 6-“. Den siste gikk vi helt til topps. For å få med utstyret ned igjen bruker vi et annet tau, og rappellerer fra øverste bolt vi har kortslynge i. Dette fungerer helt fint! 😉 Så satser vi på å bli bedre etterhvert!

Økten ble avsluttet med lesing i solen. Driver for tiden på med “Livet har mening” av Viktor Frankl. Jeg kommer helt sikkert tilbake til han i boks-seksjonen her etterhvert. En meget spesiell fyr.

Prøvde å få med Harald på klatringen, men han var på Hovden etter å ha gått fra Haukelisæter til Hovden på 5 dager. Skal si den mannen er sprek! Det lover godt for hans store båtprosjekt som starter om noen få dager. Følg med på www.norskekysten.info!

Nå blir det tid til en lett middag, før vi skal se den svenske filmen “Så som i himmelen”. Etter filmen: En utrolig bra film!!!

Legger inn et bilde til også – det er første gangen i mitt liv at jeg har klatret i bar overkropp i mars! Det er moro det!

klatre1.jpg

På kvelden leste jeg en artikkel av Martin Lönnebo i tidsskriftet “Pilgrim”. Den omhandlet Dag Hammarskjöld, og her er var det mye spennende. Se bare:

“I samband med en långfredagsmeditation 1956 formulerar han sju vägmärken om Jesu indre vandring i människans själ.
Kärlek och tålamod
rättfärdighet og ödmjukhet
trohet och mod,
stillhet
Under det året f¨r han in ett åttonde, det mest omoderna av alla, självtukt. Jag tror det får bli hans testamente til oss alla inför framtiden, ty detta har vi alltför lätt att glömma:
Självtukt.
Och til det kommer:
F¨r att återfinna erfarenheten av Guds nåd bör man pterfinna erfarenheten av Guds vrede.
Tro ei på en Gud som är människans avbild. Gud är icke human.
Framtiden behöver den riktige Guden, som inte fuskar med måtten, varken i rättfärdighet eller i barmhärtighet. En sådan Gud kan du frukta og älska över allting.”

Sterke ord – fra en mann som har levd et langt og rikt liv…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Klatring på Sødal

  1. oddgeir sier:

    Det er tydeligvis bedre vær i Kristiansand enn i Indianapolis for øyeblikket. Sola skinner her også i dag, men det er maks 8-9 grader. Jeg har luka blomsterbed i solveggen, men det er ikke T-sjorte varmt akurat. Fortsat god påske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.