Forkjøla

Kroppen er litt slarkete, og det er jo kjedelig når det endelig er ferie… Typisk! Har avstått fra en “topptur” til Ravneheia i dag, og skal heller ta det rolig. Så går ferden til Gautefall i morgen tidlig. Nå går jeg i kirka!

I kirka traff jeg ei som var interessert i Viktor Frankl – så her er det muligheter til en trivelig samtale i løpet av våren. Så rart. Her har jeg nettopp funnet navnet, og lest litt – og så plutselig dukker det opp i mange forskjellige sammenhenger.

Var i antikvariatet til Øystein i går også. Spurte etter Frankl. På nett har jeg bare funnet han brukt i antikvariater i København. Tror du ikke han hadde en inne! Og det var ikke den jeg har fått låne på biblioteket på HiA. Den het “Kjempende livstro” den jeg kjøpte, mens den jeg låner heter “Livet har mening”.

Kommer helt sikkert tilbake med omtale av disse to senere…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.