Nytt foredrag

Da er bilen hentet på service, og jeg har fått unna en del småting. Blant annet fakturert litt(!) Så nå er det trening med John, før jeg drar til Arendal for å holde foredrag. Tittelen er: “Glede i urørt natur, og noen trusler”. Dette skal jeg fortelle gjennom 94 lysbilder. Strengt tatt er det bare en trussel (motorisert ferdsel), men tenkte jeg skulle si noe om allemannsrett også…

Dagen etter:

Foredraget gikk bra, selv om årsmøtet i Naturvernforbundet i Aust-Agder ikke er det som trekker flest folk. Likevel: Det som ikke kan regnes i kvanitet, kunne her kompenseres med kvalitet. Svært hyggelige mennesker var samlet på Granastua utenfor Arendal. Et flott sted inne i skogen.

Møtet tok sin tid, så det holdt med motorisert ferdsel som trussel. Foredraget tok da ca 40 minutter.

Det ble en sen kveld. Klokka rundet nesten midnatt før jeg kom hjem… Men, det hadde vært en god dag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.