SNØ

I dag har det snødd som heiane i Kristiansand, og jeg har vært på skolen i hele dag.

Snøen lavet ned fra morgenen av, og det har vel kommet nærmere 20 cm i dag. Skikkelig flott var det ute nå!

Jeg følger kurset “Kristen spiritualitet” på Høgskolen i Agder. Harald Olsen er foreleser, og i dag handlet det om “Toner”. Dette er et veldig interessant kurs, som jeg tar bare fordi det er interessant. Har meldt meg opp til eksamen også, men har altså ingen store mål her…

Ettermiddagen ble brukt til å finslipe på foredragene til i morgen og onsdag. Er snart ferdig med begge to nå.

Min kjære serverte svinebiff med gorgonzola-saus til middag. DET var deilig det… Selv om vi var mette stablet vi oss bort på Spicheren, og klarte ei 6+ rute begge to! Klatreformen er god hos begge, og vi gleder oss til ute-sesongen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til SNØ

  1. Eivind sier:

    Denne bloggen din begynner jo virkelig å ta form nå! Bare få luka ut de siste restene av engelsk nå, så er den vel nærmest i boks 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.