En god dag

Gårsdagen var god og intens. Fløy fra det ene til det andre. Men, for en gangs skyld ble det litt penger av det også. Nå sitter jeg og jobber med foredrag. Skal ha to stykker i neste uke. På tirsdag skal jeg sammenligne Fromm og Brochmann, og på onsdag er det Norges Naturvernforbund i Aust-Agder som skal ha om “Glede i urørt natur, og noen trusler”. Det siste skal illustreres med lysbilder. Selvsagt!

Men altså gårsdagen: Fikk solgt inn annonse på adrenaline.no, og det er ikke å forakte. Like etter ringte en tidligere kollega, og lurte på om jeg kunne stille med bilder til Vi Menn. Er ikke vanskelig å be da nei… 🙂

På ettermiddagen dro Ingunn og jeg ut for å ordne litt til sykkel osv. Tidligere på dagen hadde jeg fått masse oppskrifter på juice og smoothies av henne. Vi hadde nemlig “22mnd kjærestedag” i går… Dermed kom vi hjem med både sitron-presse og saft-sentrifuge. Her skal de lages mye moro fremover.

Hadde smoothies med blåbær i går:

2 dl frosne blåbær
2 dl vanilje youghert
2 dl nypresset appelsinjuice
1 banan

Kan med fordel skjære opp bananen og fryse ned denne også…

I dag har jeg orget en del på foredraget til Naturvernforbundet. Artig å gå igjennom gamle bilder (og minner). Fant en side hos DN som var veldig god – om inngrepsfrie områder.

Her finnes også grafikk av de berømte 3 kartene, som viser Norges inngrepsfrie områder i 1900 – 1940 og 2003.

Da er det på tide å sette inn noen flere bilder, før vi skal klatre litt på Spicheren mellom 16 og 18. I morgen tidlig skal jeg til Gautestad med John for å gå på ski – det blir MORO! Ser ut som om snøen blir liggende. Kaldt med vind her i dag, selv om solen skinner…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.