Yoga og det okkulte

De siste dagene har det vært en tråd på FB som jeg synes fortjener å bli tatt vare på. Det er jo noen som er veldig skeptiske til yoga, og et par av dem kom ut av skapet i denne tråden.

Bibelstedene som er nevnt: Joh 1:29 – 34:

Dagen etter ser han Jesus komme gående mot seg, og han sier: «Se, Guds lam, som bærer bort verdens synd! 30 Om ham var det jeg sa: Etter meg kommer det en mann som er kommet før meg, for han var til før meg. 31 Jeg kjente ham ikke, men for at han skal bli åpenbart for Israel, er jeg kommet og døper med vann.» 32 Og Johannes vitnet og sa: «Jeg så Ånden dale ned fra himmelen som en due, og den ble værende over ham. 33 Jeg kjente ham ikke. Men han som sendte meg for å døpe med vann, sa til meg: Ham du ser Ånden dale ned over og bli hos, han er det som døper med Den hellige ånd. 34 Jeg har sett det, og jeg har vitnet: Han er Guds Sønn.»

Jeg finner ikke så mye om yoga her, men så er jeg ikke spesielt god på utlegninger heller. Den ivrigste kommentatoren henviser til en kilde på Visjon Norge, og da faller jeg litt av. Uansett er det spennende å prøve og sette seg inn i andre menneskers tankemønster. Men, der sliter jeg litt her…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.