Glutenfri energibar

For en stund siden fikk jeg tilsendt oppskrift på en glutenfri energibar jeg er gira på å prøve ut!

Her er oppskriften

150 gr smør som smeltes.
1 dl havregryn
100 gr mørk sjokolade som hakkes i små biter
100gr tørket aprikos i små biter
50 gr mandler eller nøtter som hakkes
1 egg som piskes lett
1/2 dl Fiberhusk
2 ss lys sirup
1/2 dl brunt sukker
500 gr fruktmüsli

Bland alt sammen, deigen blir fast. Ta bakepapir i en ildfast form eller og stek på 200gr i 20 min. Avkjøl. Ta formen i fryseren noen timer. Så kan du skjære herligheten i passe biter som pakkes i aluminiumsfolie. Oppbevares i kjøleskap eller fryser til dere skal ut på tur.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Mat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *