OT: Kroppsskanning

I dag har jeg spilt inn min første oppmerksomhetsøvelse: Kroppsskanning. Den ligger her som mp3-fil: 20170816_Kroppsskanning_28min_LarsVerket.mp3 (28 minutter, 33,6 mb). For at denne siden skal bli lettere å huske har jeg laget en redirect med adressen ot.må.no (Og jeg skal legge ut flere lydfiler etterhvert i denne oppføringen.)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til OT: Kroppsskanning

 1. Solveig Berre sier:

  Tusen takk Lars, for en god gjennomgang av kropp og pust!
  Selv foretrekker jeg å sitte; kanskje en ide at du instruerer et valg mellom å sitte og å ligge.
  Fint med instruksjon om de to ordene HER og NÅ.
  For meg ble det et hopp når instruksjonen beveget seg mellom hodet og ansikt. Ville foretrukket hodet, deretter panne og så «nedover» ansikt. Forøvrig likte jeg godt å avslutte kroppsoppmerksomheten på tær, fingre og isse.
  Din stemme blir tydeligere etter noen minutter. Kan virke litt «lei deg» i begynnelsen.
  Takk og takk

 2. Lars sier:

  Takk for gode tips Solveig. Jeg skal lage nye versjoner og forskjellige lengder ettervert. Har også lyst til å lage en på holdningen i oppmerksomt nærvær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.