Bobilparkering Odderøya

De siste dagene har bobilene forlatt P-plassene her på øya, og parkerer på gresset i stedet:

Kristiansand Parkeringsselskap kan da opplyse om at dette ikke lenger er noen sak for de. De håndhever bare parkering på oppmerket område eller der det er asfalt, og henviser videre til Parkvesenet. Der er det jo ingen på jobb (det er jo juli), men Servicetorget virker klar over problemet – og skal ta det videre. Så får vi se – kanskje er det Flaten på Odderøya som er det nye in-stedet for å stå gratis med bobil? Jeg var ikke klar over disse reglene heller. Da må det jo være satt opp fysiske skiller for at de ikke skal kjøre ut av veien ytterst på Tangen, ellers er vel det den neste plassen. Regler altså. De er som skapt for å omgås, selv om det er opplagt at en kommer inn i en gråsone…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *