Oppussing

I dag har min far og jeg plukket av alle benkeplater på kjøkkenet, og håper å få på plass nye i løpet av kvelden.

Gårsdagen var ganske lang, men veldig flott. Begynte med å måke etter nattens snøfall. Så fulgte en en gå/sykkeltur til Eg kirke og kvekerandakt. Underveis hørte jeg «Profitøren» med Tom Kristensen. En ulidelig spennende bok!

Etterpå bar det rett ut på ski, og kvinnen med stor K og undertegnede rundet lysløypa i Jegersberg to ganger. Fantastiske forhold!

Etterpå var det litt julekort og anna moro, før det ble middag hos slekt i Grimstad. Var hjemme rundt 23, og da ble det fort stille i heimen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>